QUI SOM

La trajectòria de Prisma Luz, acumula més de tres dècades, que li permet a la firma castellonenca anunciar nous desafiaments per donar resposta així a la seva àmplia cartera de clients que demanden nous projectes, serveis i productes en camps innovadors i de futur.

 

Si la qualitat ha caracteritzat en tot moment la filosofia de Prisma Luz és ara l’excel•lència de la seva meta, el seu principal objectiu enfocat a aconseguir la màxima satisfacció dels seus clients.

 

Amb el suport incondicional d’un equip humà qualificat, integrat per més de 40 professionals, Prisma Luz es dirigeix amb força al seu principal actiu, els projectes d’il•luminació.

La vocació per la perfecció del treball realitzat juntament amb una exclusiva atenció al client és la millor targeta de presentació, una signatura coneguda per gran part del teixit empresarial castellonenc que des de sempre ha dipositat la seva confiança en el saber fer de l’empresa castellonenca.

 

Avalada pel certificat de qualitat ISO 9001 d’AENOR i amb la garantia de KONNEX Prisma Luz traspassa fronteres abastant ambiciosos projectes en altres ciutats. De fet, en l’actualitat la signatura de la capital de La Plana, realitza treballs a altres províncies espanyoles com, València, Tarragona, Barcelona i Madrid.